Rijschool in Westerbork

De allround rijschool in Westerbork

Is het tijd voor u in Westerbork rijles te gaan volgen? Maak dan kennis met Verkeersschool Succes. Onze rijschool heeft al meer dan 55 jaar lang mensen aan het rijbewijs geholpen. U kunt bij ons terecht voor rijlessen voor onder andere de auto, motor, trekker en vrachtwagen. Welk vervoermiddel kiest u? Vertel het de rijinstructeur van onze autorijschool. Bel naar 0591-653733 en wij snellen naar Westerbork voor uw (eerste) rijles!

Diverse opleidingen van onze autorijschool in Westerbork

Wilt u via onze autorijschool het rijbewijs voor de auto halen? Kies dan eerst of u wilt lessen in een schakelauto of een automaat. Daarna kunt u kiezen welke rijles het beste bij u past. Zo bieden wij grofweg gezegd drie verschillende opleidingen aan. De reguliere opleiding, waarbij u 1 à 2 keer per week rijles heeft. Het Studentenpakket, als u al uw rijlessen wilt laten starten en eindigen in Emmen of Stadskanaal. En dan is er nog de compact opleiding. Dit biedt de oplossing als u graag al uw rijlessen wilt laten starten en eindigen in Westerbork. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Waarom wij al meer dan 55 jaar rijles geven

Zoals gezegd helpt onze rijschool al meer dan 55 jaar mensen aan het rijbewijs. Wij staan dan ook garant voor de volgende aantrekkelijke punten: Westerbork

  • Les in moderne lesvoertuigen
  • Steeds dezelfde lesinstructeur
  • Ruim 55 jaar ervaring als rijschool
  • Ondersteuning wat betreft theorieles
  • Mogelijkheden in rijles voor alle categorieën

Onze aanpak is plezierig, persoonlijk en professioneel. Wij helpen u graag op uw eigen tempo en met snel resultaat aan uw rijbewijs in Westerbork.

In no time een rijbewijs via onze rijschool

Onze autorijschool kan u in slechts 5 dagen aan het rijbewijs helpen. Meld u aan voor een intake van 1 uur. U voert dan een gesprek met onze rijinstructeur, u doet een rijtest en er volgt een evaluatie. Onze rijinstructeur zal u dan vertellen hoeveel lesuren u nodig lijkt te hebben. Deze kunnen in slechts 5 dagen gestopt worden. Dit hoeft uiteraard niet. Samen met de rijinstructeur bepaalt u hoe de benodigde lesuren ingedeeld worden om veilig en vlot het rijbewijs te kunnen halen. Benader ons als u meer informatie wenst over de prijzen (inclusief praktijkexamen) van onze compacte cursussen.

Schakel onze autorijschool in Westerbork in

Wilt u rijlessen gaan volgen in Westerbork? Wij helpen u graag aan de best passende rijles. U bereikt onze rijschool via 0591-653733 of 06-31900234. U mag ons ook appen via 06-41324364 of mailen via info@succes-opleidingen.nl. Wij zien onze ontmoeting in Westerbork tegemoet!