• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Bijscholing rijinstructeur

Bijscholing rijinstructeur in Drenthe, Friesland en Groningen

Verkeersschool Succes verzorgt ook de bijscholing rijinstructeur. Tijdens deze cursus wordt er aandacht besteed aan het Coaching en Feedback systeem. Wij ervaren dat het coachen en feedback geven in de praktijk frequent verkeerd wordt toegepast. Deze cursus is ook een goede aanvulling op de voorbereiding van de praktische bijscholing voor de rijinstructeur. Tijdens de bijscholing geven wij veel aandacht aan het geven van feedback. Dit hoort ook bij de vaardigheid die rijinstructeur moet hebben wanneer deze zijn leerlingen coacht. Door middel van feedback kunnen de coach en gecoachte samen informatie uitwisselen over elkaars houding en gedrag.

Gedragskenmerken signaleren

Tijdens de bijscholing wordt ook aandacht besteed aan het signaleren van gedragskenmerken van leerlingen. Er wordt geleerd om uw leerlingen de juiste manier van begeleiding te bieden. Elke leerling is weer anders en wat bij de één werkt kan bij de ander niet werken. Er zal tijdens de bijscholing besproken worden om gedragskenmerken te signaleren, zoals bijvoorbeeld een gespannen lichaamshouding. De taak van een rijinstructeur is om zijn leerlingen op te leiden tot goede bestuurders. Het is dan ook de taak van een rijinstructeur om in te schatten of zijn leerling in staat is om veilig aan het verkeer deel te nemen. De reden hiervoor is dat bepaald gedrag van een leerling ervoor kan zorgen dat deze een gevaar is in het verkeer.

Hoe geef je les aan 16 & 17 jarige

Het project 2toDrive is van start gegaan. Dit betekent voor veel rijscholen een grote toestroom van leerlingen. Echter brengt dit project ook veel nieuwe regelgeving met zich mee. Alle vragen die u heeft zullen in de bijscholing aan bod komen. Bijscholing rijinstructeur

Bijscholing rijinstructeur over de nieuwe RVV

In deze cursusdag wordt er aandacht besteed aan de nieuwe RVV regels. Vanaf 1 januari 2015 is er een aantal nieuwe verkeersborden bijgekomen. Dit heeft betrekking op twaalf F en twee L borden. Ook zullen de aanpassingen in de RVV besproken worden.

Bijscholing rijinstructeur over rijangst

Rijangst kan ervoor zorgen dat het rijgedrag wordt beïnvloed. Rijangst kan ontstaan in bepaalde situaties zoals het rijden over bruggen of tunnels. Maar het kan ook altijd aanwezig zijn bij de leerling. In deze cursus leert u alles over hoe u met rijangst bij uw leerlingen kunt omgaan.

Meld u nu aan voor een cursus bijscholing

Bent u geïnteresseerd geraakt over een van de cursussen die wij aanbieden? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 0591-653733. U kunt ook een mail sturen naar: info@succes-opleidingen.nl. Verkeersschool Succes biedt bijscholingscursussen aan in Drenthe, Groningen en Friesland.