Rijinstructeur opleiding – Drenthe, Groningen, Friesland

Uw rijinstructeur opleiding van Drenthe of Groningen

Wij bieden iedere opleiding tot rijinstructeur aan in Drenthe, aan de rand van  Groningen en ook makkelijk bereikbaar vanaf Friesland. De basis voor iedere opleiding om rijinstructeur te worden is de opleiding B. De opleiding kent twee gedeelten:

  • De eigen benodigde kennis op te doen
  • Deze kennis overdragen aan anderen

Wij bieden ook de opleidingen A, C, D, E en T aan. Deze zijn echter minder uitgebreid en zijn aanvullend op de andere opleidingen.

Vooropleiding

Om in aanmerking te komen voor deze rijinstructeursopleiding moet u een diploma kunnen overhandigen van tenminste VBO of MAVO niveau (of een gelijkwaardige opleiding). Buitenlandse diploma’s kunnen een diplomawaardering krijgen.

Kunt u niet aan deze voorwaarde voldoen dan kunt u bij het IBKI een geschiktheidstest voor rijinstructeurs afleggen. Voor vragen kun u altijd een mail sturen naar info@verkeersschoolsucces.nl

Verzekerd van een stageplaats

Wij zijn als verkeersschool uniek in Nederland. Wanneer u een opleiding volgt kun je stage lopen binnen onze eigen verkeersschool.

Onze rijinstructeur opleiding heeft een hoge kans van slagen

Wanneer u voor een opleiding rijinstructeur kiest van Verkeersschool Succes krijgt u een optimale voorbereiding. Hierdoor wordt uw kans van slagen vergroot. Wij zijn ook lid van het LBVI dit staat voor Landelijke Belangen Vereniging voor Opleidingsinstituten. Het doel van het LBVI is om de verkeersveiligheid te verbeteren door de instructeursopleidingen te verzorgen. Hierdoor zullen wij kwalitatieve, goede en verantwoordelijke rijinstructeurs opleiden. Wij zijn ook van mening dat onze opleiding er aan bijdraagt dat er minder verkeersongevallen plaatsvinden. Hierbij ligt de nadruk op het voorkomen van verkeersongevallen.

Hoe ziet de opleiding rijinstructeur eruit?

Om rijinstructeur te worden dient u een opleiding te volgen. De opleiding rijinstructeur duurt ongeveer een half jaar. De dagopleiding tot rijinstructeur wordt op donderdag van 9:00 tot 16:00 uur gegeven. In een half jaar leiden wij u op tot een volwaardige instructeur die zijn of haar kennis perfect weet over te dragen aan de leerlingen.

Investering

De totale cursuskosten komen op € 4.725,-. Dit is exclusief examenkosten en de eventuele stage vergoeding. Het is ook mogelijk om per fase te betalen (1a / 1b / 2a & 2b / 3a), wil je hier gebruik van maken? Vraag dan even naar de mogelijkheden.

CursuskostenExamen
1a
Examen
1b
Examen
2a
Examen
2b
Examen
3a
Totale ExamenkostenTotaal
Opleiding
Rijinstructeurs
opleiding
Cat. B
€ 4.725,-€ 150,-€ 264,-€ 150,-€ 150,-€ 485,-€ 1.199,-€ 5.924,-
Stage€ 575,-€ 6.499,-


Contact over de rijinstructeur opleiding

Bent u geïnteresseerd in de rijinstructeur opleiding van Verkeersschool Succes? Neem dan contact met ons op zodat wij u meer informatie kunnen geven over de mogelijkheden van de opleiding. Voor uw opleiding in Drenthe, Groningen en Friesland bent u bij ons verzekerd van succes. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 0591-653733. U kunt ons ook een mail sturen naar: info@succes-opleidingen.nl.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]