Rijschool

Verkeersschool Succes heeft vele jaren ervaring als rijschool

Wij zijn als rijschool al meer dan 60 jaar actief. Hierdoor kunt u van de kwaliteit van onze lessen uitgaan. Bij ons bedrijf kunt u meerdere rijbewijzen, opleidingen en cursussen volgen zoals:

  • Autorijbewijs
  • Motorrijbewijs
  • Brommerrijbewijs
  • Trekkerrijbewijs
  • Vrachtautorijbewijs
  • Taxi opleiding
  • Code 95 cursus
  • Rijinstructeur opleiding

Door onze ervaring in het vak weten wij precies als rijschool hoe wij onze opleidingen en cursussen moeten afstemmen op u. Hierdoor wordt onze opleiding perfect afgestemd op de informatie die u nodig heeft om te slagen.

Wat kunt verwachten van onze opleidingen en cursussen?

Onze rijschool is professioneel en vakbekwaam. In de 60 jaar dat wij als rijschool actief zijn, hebben wij de kneepjes van het vak leren kennen. Door onze ervaring zijn wij ook bijna elke situatie wel eens tegen gekomen. Onze opleidingen en cursussen zijn zo ingericht dat de kans van slagen zeer hoog is. Ook onze rijinstructeurs zijn dermate opgeleid dat ze u de ondersteuning kunnen bieden die nodig is tijdens het rijden. Wij vinden het belangrijk dat u niet meer betaalt dan nodig is. U krijgt het aantal lessen dat u nodig heeft om te slagen en niets meer.

Bij onze rijschool kunt u uw rijbewijs halen in 5 dagen

RijschoolWanneer u bijna 16,5 jaar oud bent kunt u een intake bij onze rijschool aanvragen. En voor de bromfiets kan dit al voordat je 16 jaar bent. De intake zal bestaan uit een gesprek, een rijtest en een evaluatie met de rijinstructeur. De verwachting is dat de intake 1 uur zal duren. Aan de hand van deze intake krijgt u een advies over het aantal lesuren u nodig heeft om te kunnen slagen. Wij bepalen het aantal lessen dat u nodig heeft aan hoe snel u de vaardigheden beheerst.

Meer informatie nodig over de mogelijkheden van onze rijschool?

Voordat u overgaat tot deelneming aan een van onze cursussen of opleidingen kan het zijn dat u eerst meer informatie nodig heeft. Ook kan het zijn dat u eerst de prijzen wilt weten. Wat uw vragen ook zijn, neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers. Zij geven u de informatie die u nodig heeft om uw keuze te maken. Wij begrijpen ook dat het voor veel mensen een grote investering is om bijvoorbeeld het rijbewijs te behalen. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat u niet meer betaalt dan nodig is en dat u waar krijgt voor uw geld. Tevens is het mogelijk om de pakketten voor rijles bij onze rijschool in termijnen te betalen Bel onze rijschool voor meer informatie op: 0591-653733. Maar u kunt natuurlijk ook een mail sturen naar: info@verkeersschoolsucces.nl.