• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Theorie

Succes rij-opleidingen

Verkeersschool Succes verzorgt opleidingen voor alle categorieën rijbewijzen (theorie en praktijk) en zorgt ervoor dat cursisten een individuele kwaliteitsopleiding krijgen.

In 1959 begon Willem Over met zijn autorijschool. Hij gaf zijn eerste rijlessen in een Ford Taunus 12M. In bijna 50 jaar is Succes uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 20 lesvoertuigen, verdeeld over drie vestigingen in EmmenStadskanaal en Groningen De examenplaatsen van Succes zijn Assen, Emmen, Groningen & Winschoten.

Maatwerk

Succes levert maatwerk voor iedere verkeersopleiding en rijinstructeur opleiding; wij vinden het belangrijk dat iedereen in staat wordt gesteld in zijn/haar eigen tempo een kwalitatief goede opleiding te volgen. Ons opleidingspakket varieert dan ook van reguliere opleidingen met 1 of 2 lessen per week tot versnelde cursussen waarbij binnen 5 dagen of 8 weken een rijbewijs behaald kan worden.

Kwaliteit

Kwaliteit staat hierbij hoog in ons vaandel. Dit blijkt uit erkenningen die wij hebben gekregen van de KNMV, de SKR (Stichting Kwaliteitscontrole Rijscholen) en het CRKBO. Diezelfde kwaliteit is ook de reden dat wij opleidingen mogen verzorgen voor overheid en semioverheid en diverse uitkeringsinstanties.

Verkeersschool Succes is niet voor niets dé specialist in verkeersopleidingen

Klik hier voor onze contact gegevens.

    Contact Opnemen