Rijinstructeur opleiding – Drenthe, Groningen, Friesland

Uw rijinstructeur opleiding va Drenthe of Groningen

Wij bieden iedere opleiding tot rijinstructeur aan in Drenthe, aan de rand van  Groningen en ook makkelijk bereikbaar vanaf Friesland. De basis voor iedere opleiding om rijinstructeur te worden is de opleiding A of B. De opleiding kent twee gedeelten:

  • De eigen benodigde kennis op te doen
  • Deze kennis overdragen aan anderen

Wij bieden ook de opleidingen C, D & E aan. Deze zijn echter minder uitgebreid en zijn aanvullend op de andere opleidingen.

Verzekerd van een stageplaats

Wij zijn als verkeersschool uniek in Nederland. Wanneer u een opleiding volgt kun je stage lopen binnen onze eigen verkeersschool. Wij begeleiden u actief bij het lesgeven door middel van een rij-simulator. Rij-simulatoren zijn voor ons en u de toekomst van de rijinstructeur opleiding. Door met een simulator te werken kunt u veilig oefenen zonder brokken te maken. De simulator is een ideale manier om uw rijgedrag te toetsen. Ook kunnen er veel verschillende situaties in gesimuleerd worden waarbij gekeken wordt naar uw handelen.

Onze rijinstructeur opleiding heeft een hoge kans van slagen

Wanneer u voor een opleiding rijinstructeur kiest van Verkeersschool Succes krijgt u een optimale voorbereiding. Hierdoor wordt uw kans van slagen vergroot. Wij zijn ook lid van het LBVI dit staat voor Landelijke Belangen Vereniging voor Opleidingsinstituten. Het Rijinstructeur opleiding - Drenthe, Groningen, Frieslanddoel van het LBVI is om de verkeersveiligheid te verbeteren door de instructeursopleidingen te verzorgen. Hierdoor zullen wij kwalitatieve, goede en verantwoordelijke rijinstructeurs opleiden. Wij zijn ook van mening dat onze opleiding er aan bijdraagt dat er minder verkeersongevallen plaatsvinden. Hierbij ligt de nadruk op het voorkomen van verkeersongevallen.

Hoe ziet de opleiding rijinstructeur eruit?

Om rijinstructeur te worden dient u een opleiding te volgen. De opleiding rijinstructeur duurt ongeveer een half jaar. De dagopleiding tot rijinstructeur wordt op dinsdag en donderdag van 9:45 tot 13:30 uur gegeven of op zaterdag van 09.00 tot 13.30 uur. In een half jaar leiden wij u op tot een volwaardige instructeur die zijn of haar kennis perfect weet over te dragen aan de leerlingen.

Contact over de rijinstructeur opleiding

Bent u geïnteresseerd in de rijinstructeur opleiding van Verkeersschool Succes? Neem dan contact met ons op zodat wij u meer informatie kunnen geven over de mogelijkheden van de opleiding. Voor uw opleiding in Drenthe, Groningen en Friesland bent u bij ons verzekerd van succes. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 0591-653733. U kunt ons ook een mail sturen naar: info@succes-opleidingen.nl.