Personenauto (rijbewijs B)

Theorie of Rijles in Emmen, Stadskanaal of Winschoten

hyundai 4

Wil jij je rijbewijs halen vanuit Emmen, Stadskanaal of ergens anders in deze regio?

Verkeersschool Succes heeft al meer dan 55 jaar ervaring, je bent dus verzekerd van kwalitatief goede rijlessen.
Om je autorijbewijs te halen, moet je eerst een theoriecertificaat behalen voordat je het praktijkexamen mag doen. Klik hier voor meer informatie over theorie lessen.
Bij Verkeersschool Succes kun je rijlessen in schakel auto’s, maar allicht is er ook de mogelijkheid om rijles te krijgen voor een automaat rijbewijs.

Er zijn bij Succes verschillende manieren om jouw rijbewijs “B” te halen:

1. Reguliere rijbewijs opleiding

Bij de reguliere rijbewijs opleiding is het mogelijk om 1 á 2 keer per week rijles te krijgen. Samen met je instructeur bepaal je het aantal rijlessen en plan je het rijexamen. De rijlessen worden op een didactische wijze gegeven en jouw vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart, welke samen met jou wordt besproken.

Bekijk prijslijst van de reguliere opleiding
2. Rijbewijs studentenpakket

Het rijbewijs studentenpakket is voor leerlingen die de rijlessen in Emmen of Stadskanaal starten én eindigen. Woon jij in Emmen of Stadskanaal? Of ga jij hier naar school of loop je hier stage? Dan is het Studentenpakket de ideale keuze voor jouw! In overleg met rij-instructeur kun jij zelf bepalen waar je start en eindigt met je rijlessen!

Woon je buiten Emmen of Stadskanaal, en heb je niet de mogelijkheid om bij één van onze vestigingen in Emmen of Stadskanaal te starten en te eindigen met je rijles? Kies dan voor het pakket: Compact.

Je kunt al met deze opleiding beginnen als je 16,5 jaar bent! Je mag dan namelijk wel al met een “echte” auto de weg op.
Als je een gratis proefles in de lesauto wilt, bel dan naar ons kantoor voor een vrijblijvende proefles.

Bekijk prijslijst studentenpakket
3. Rijbewijs compact opleiding

De rijbewijs compact opleiding is voor leerlingen die buiten Emmen of buiten Stadskanaal wonen en de voorkeur geven om de lessen ook daar te starten en/of te eindigen.

Woon je buiten Emmen of Stadskanaal, maar vind je het geen probleem om bij één van onze vestigingen in Emmen of Stadskanaal te starten en te eindigen met je rijles? Pak dan je voordeel en kies voor ons: Rijbewijs studentenpakket.
Naast de reguliere opleiding is het ook mogelijk om versneld je rijbewijs te halen met de Compact opleiding “B”. Op het moment dat je tenminste 16,5 jaar bent, kun je een “intake rijles” doen bij Succes. Deze intake rijles bestaat uit een gesprek en een rijles. Aan de hand van deze rijles wordt het aantal lesuren bepaald. Na de intake weet je dus hoe lang je rijopleiding duurt en wat de totaalprijs is.

Bezoekadres Emmen:
Tweede Bokslootweg 19
7821 AS Emmen

Bezoekadres Stadskanaal:
Gedempte vleddermond 9
9502 EH Stadskanaal

Contact Opnemen