• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Personenauto (rijbewijs B)

Haal je autorijbewijs bij Verkeersschool Succes

Rijles vanaf 16,5 jaar oud

Wist je dat je al mag beginnen met rijles als je 16,5 jaar oud bent? Je mag dan namelijk al met een “echte” auto de weg op. Op je 17de mag je afrijden voor je rijbewijs. Wel moet je dan eerst nog tot je 18de begeleid rijden, voordat je zelfstandig met je rijbewijs de weg op mag.
Als je een gratis proefles in de lesauto wilt, bel dan naar ons kantoor voor een vrijblijvende proefles. Hoe leuk is dat?

Theorie-examen

Natuurlijk moet je in het bezit zijn van een theoriecertificaat voordat je het praktijkexamen mag doen. Toch kun je gewoon beginnen met autorijles als je nog geen theorie gehaald hebt. Wil je weten hoe je je theorie-examen kunt halen? Klik hier voor meer informatie over theorielessen.

Schakelen of automaat

Bij Verkeersschool Succes kun je natuurlijk rijlessen volgen in een schakelauto, maar voor personen die liever in een automaat rijden, is er ook de mogelijkheid om rijles te krijgen voor een automaatrijbewijs. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Succes: dé rijschool voor Groningen, Emmen, Veendam, Delfzijl of Stadskanaal


Over de jaren is Verkeersschool Succes uitgegroeid tot een begrip in het noorden van Nederland. Hele generaties uit Emmen, Veendam, Delfzijl en Stadskanaal (of eigenlijk uit heel Drenthe en Groningen) hebben bij ons hun rijbewijs gehaald. Misschien hebben jouw ouders wel rijles gehad bij Succes. Of anderen uit jouw omgeving. Vraag ze maar eens naar onze aanpak en methode. Wij zijn er trots op dat zoveel mensen in Drenthe en Groningen blij zijn met Verkeersschool Succes.

Je kunt bij Verkeersschool Succes op verschillende manieren je autorijbewijs halen. We hebben verschillende pakketten. We zetten ze voor je op een rij:

1. Reguliere rijbewijsopleiding

Bij de reguliere rijbewijsopleiding krijg je 1 à 2 keer per week rijles. Samen met je instructeur bepaal je het aantal rijlessen en plan je het rijexamen. De rijlessen worden op een leuke en didactische wijze gegeven en jouw vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart, die samen met jou wordt besproken. Zo weet je precies hoe je ervoor staat!

Benieuwd naar deze opleiding? Bekijk dan de prijslijst van de reguliere opleiding

2. Rijbewijs Studentenpakket

Het rijbewijs Studentenpakket is speciaal voor leerlingen die de rijlessen vanuit Emmen, Groningen, Veendam, Delfzijl of Stadskanaal starten én eindigen. Woon jij in Emmen, Groningen, Veendam, Delfzijl of Stadskanaal? Of ga jij hier naar school of loop je hier stage? Dan is het rijbewijs Studentenpakket de ideale keuze voor jou! In overleg met rijinstructeur kun jij zelf bepalen waar je start en eindigt met je rijlessen!

Woon je buiten Emmen, Groningen, Veendam, Delfzijl of Stadskanaal, en heb je niet de mogelijkheid om bij één van onze vestigingen in Emmen of Stadskanaal te starten en te eindigen met je rijles? Kies dan voor het pakket: rijbewijs Compact.

Bekijk prijslijst Studentenpakket

3. Rijbewijs Compact

Naast de reguliere opleiding is het ook mogelijk om versneld je rijbewijs te halen met de Compact opleiding “B”. Op het moment dat je tenminste 16,5 jaar bent, kun je een “intake rijles” doen bij Succes. Deze intake rijles bestaat uit een gesprek en een rijles. Aan de hand van deze rijles wordt het aantal lesuren bepaald. Na de intake weet je dus hoe lang je rijopleiding duurt en wat de totaalprijs is voor het behalen van je rijbewijs.

De rijbewijs Compact-opleiding is voor leerlingen die buiten Emmen, Veendam, Groningen, Delfzijl of Stadskanaal wonen en de voorkeur geven om de lessen ook daar te starten en/of te eindigen. Bekijk hier de pakketten: rijbewijs Compact.

Woon je buiten Emmen, Groningen, Veendam, Delfzijl of Stadskanaal, maar vind je het geen probleem om bij één van onze vestigingen in Emmen of Stadskanaal te starten en te eindigen met je rijles? Pak dan je voordeel en kies voor ons: Rijbewijs studentenpakket.

We hopen je gauw in onze rijschool te mogen verwelkomen! Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel ons dan of stel een vraag via het contactformulier.

Bezoekadres rijschool Succes Emmen:
De Bukakkers 14
7811 KZ Emmen

Werkadres rijschool Succes Stadskanaal:
Steenhouwer 5
9502 EV Stadskanaal