• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Personenauto (rijbewijs B)

Wil jij je auto rijbewijs halen vanuit Groningen, Emmen, Veendam, Delfzijl of Stadskanaal

Verkeersschool Succes heeft al 60 jaar ervaring, je bent dus verzekerd van kwalitatief goede rijlessen.
Om je auto rijbewijs te halen, moet je eerst een theoriecertificaat behalen voordat je het praktijkexamen mag doen. Je kunt wel beginnen met auto rijles als je nog geen theorie gehaald hebt. Klik hier voor meer informatie over theorie lessen.
Bij Verkeersschool Succes kun je rijlessen in schakel auto’s, maar allicht is er ook de mogelijkheid om rijles te krijgen voor een automaat rijbewijs.

Er zijn bij Succes verschillende manieren om jouw auto rijbewijs te halen:

1. Reguliere rijbewijs opleiding

Bij de reguliere rijbewijs opleiding is het mogelijk om 1 á 2 keer per week rijles te krijgen. Samen met je instructeur bepaal je het aantal rijlessen en plan je het rijexamen. De rijlessen worden op een leuke en didactische wijze gegeven en jouw vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart, welke samen met jou wordt besproken.

Bekijk prijslijst van de reguliere opleiding

2. Rijbewijs studentenpakket

Het rijbewijs studentenpakket is voor leerlingen die de rijlessen vanuit Emmen, Groningen, Veendam, Delfzijl of Stadskanaal starten én eindigen. Woon jij in Emmen, Groningen, Veendam, Delfzijl of Stadskanaal? Of ga jij hier naar school of loop je hier stage? Dan is het rijbewijs Studentenpakket de ideale keuze voor jouw! In overleg met rij-instructeur kun jij zelf bepalen waar je start en eindigt met je rijlessen!

Woon je buiten Emmen, Groningen, Veendam, Delfzijl of Stadskanaal, en heb je niet de mogelijkheid om bij één van onze vestigingen in Emmen of Stadskanaal te starten en te eindigen met je rijles? Kies dan voor het pakket: rijbewijs Compact.

Je kunt al met rijles beginnen als je 16,5 jaar bent! Je mag dan namelijk wel al met een “echte” auto de weg op. Op je 17de mag je afrijden voor je rijbewijs. Wel moet je dan eerst nog tot je 18de begeleid rijden, voordat je zelfstandig met je rijbewijs de weg op mag.
Als je een gratis proefles in de lesauto wilt, bel dan naar ons kantoor voor een vrijblijvende proefles.

Bekijk prijslijst studentenpakket

3. Rijbewijs compact opleiding

De rijbewijs compact opleiding is voor leerlingen die buiten Emmen, Veendam, Groningen, Delfzijl of Stadskanaal wonen en de voorkeur geven om de lessen ook daar te starten en/of te eindigen.

Woon je buiten Emmen, Groningen, Veendam, Delfzijl of Stadskanaal, maar vind je het geen probleem om bij één van onze vestigingen in Emmen of Stadskanaal te starten en te eindigen met je rijles? Pak dan je voordeel en kies voor ons: Rijbewijs studentenpakket.
Naast de reguliere opleiding is het ook mogelijk om versneld je rijbewijs te halen met de Compact opleiding “B”. Op het moment dat je tenminste 16,5 jaar bent, kun je een “intake rijles” doen bij Succes. Deze intake rijles bestaat uit een gesprek en een rijles. Aan de hand van deze rijles wordt het aantal lesuren bepaald. Na de intake weet je dus hoe lang je rijopleiding duurt en wat de totaalprijs is voor het behalen van je rijbewijs.

Bezoekadres rijschool Succes Emmen:
De Bukakkers 14
7811 KZ Emmen

Werkadres rijschool Succes Stadskanaal:
Steenhouwer 5
9502 EV Stadskanaal

Contact Opnemen