Personenauto met aanhanger (Rijbewijs BE)

Personenauto met aanhanger (Rijbewijs BE)

Bij Succes in Emmen of Stadskanaal heeft u verschillende mogelijkheden om de aanhanger opleiding te doorlopen.

Reguliere opleiding BE:

Hierbij rijles je 1 of 2 keer per week. In overleg met je instructeur bepaal je het aantal lessen en plan je het rijexamen in. Tijdens de rijlessen wordt aandacht besteed aan “verkeersdeelname”, “verkeersinzicht” en de “bijzondere verrichtingen”.

1-daagse opleiding BE:

Deze BE opleiding leidt je in 1 dag op voor het rijbewijs BE en wordt afgesloten met het BE rijexamen aan het einde van de dag. Deze BE opleiding behandelt dezelfde punten als de reguliere opleiding BE. Twijfel je of deze opleiding iets voor jou is, omdat je weinig met een aanhangwagen hebt gereden, dan adviseren wij om een intake te doen. Deze intake duurt 1 uur en is gratis bij aanmelding voor de BE-opleiding. Door de intake kan de instructeur inschatten of je deze cursus kunt volgen, of dat een reguliere opleiding beter bij jou past. E achter B rijles is zowel mogelijk in Emmen als Stadskanaal, ook een examen zijn mogelijk in Emmen en Stadskanaal.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kun je bellen naar ons kantoor op 0591 653733 of je stuurt een mail naar emmen@succes-opleidingen.nl.

Uw opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen BE bij het CBR, wanneer u daar voor slaagt kunt u het rijbewijs BE aanvragen bij het gemeentehuis.

Bezoekadres Emmen:
Tweede Bokslootweg 19
7821 AS Emmen

Bezoekadres Stadskanaal:
Gedempte vleddermond 9
9502 EH Stadskanaal

Contact Opnemen