• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Personenauto met aanhanger (Rijbewijs BE)

Personenauto met aanhanger (Rijbewijs BE)

Bij verkeersschool Succes in Emmen heeft u verschillende mogelijkheden om het aanhanger rijbewijs (BE) te behalen.

Reguliere aanhanger rijbewijs opleiding BE:

Hierbij rijles je 1 of 2 keer per week. In overleg met je instructeur bepaal je het aantal lessen en plan je het rijexamen in. Tijdens de rijlessen wordt aandacht besteed aan “verkeersdeelname”, “verkeersinzicht” en de “bijzondere verrichtingen”. Wij zorgen ervoor dat je op de dag van het examen klaar bent voor het aanhanger rijbewijs.

1-daagse aanhanger rijbewijs opleiding BE:

Deze BE opleiding leidt je in 1 dag op voor het aanhanger rijbewijs (BE) en wordt afgesloten met het BE rijexamen aan het einde van de dag. Deze aanhanger rijbewijs opleiding behandelt dezelfde punten als de reguliere opleiding BE. Twijfel je of deze opleiding iets voor jou is, omdat je weinig met een aanhangwagen hebt gereden, dan adviseren wij om een intake te doen. Deze intake duurt 1 uur en is gratis bij aanmelding voor de BE-opleiding. Door de intake kan de instructeur inschatten of je deze cursus kunt volgen, of dat een reguliere opleiding beter bij jou past. de E achter B rijles en examen doen wij vanaf onze locatie in Emmen.

Voor het maken van een afspraak of voor meer informatie kun je bellen naar ons kantoor op 0591 653733 of je stuurt een mail naar emmen@succes-opleidingen.nl.

Uw opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen BE bij het CBR, wanneer u daar voor slaagt kunt u het rijbewijs BE aanvragen bij het gemeentehuis.

Bezoekadres Emmen:
De Bukakkers 14
7811 KZ Emmen

    Contact Opnemen