In 5 dagen je rijbewijs

Als je snel je rijbewijs wilt halen

Bij rijschool Succes heb je de mogelijk om dit in 5 dagen te doen middels één van onze compact cursussen. Wij bieden deze aan voor alle rijbewijzen!!!

Let op: zorg dat je je theorie hebt voor dat je aan een 5 daagse opleiding begint.

Hoe werkt een Compact Cursus, snel je rijbewijs?

Op het moment dat je (bijna) 16,5 jaar (of ouder) bent, vraag je een ‘intake rijles’ aan bij ons. Deze intake bestaat uit een gesprek, een rijles en een evaluatie van deze rijles met één van onze rijinstructeurs. Deze intake rijels duurt 1 uur en aan de hand van de intake rijles adviseert de instructeur het aantal lesuren dat je nodig hebt om je rijbewijs te behalen. Het aantal lessen dat je nodig bent ligt geheel aan hoe snel je de vaardigheden onder de knie krijgt. Klik hier voor de prijs van iedere Compact Cursus per rijbewijs. Het theorie examen reken je af als je het examen gaat doen, dit examen kost € 33,25.

Wanneer het aantal rijlessen bepaald is, weet je dus ook wat de compact cursus kost. Daarna komt een 2e belangrijke vraag: hoeveel uren, voor rijles, heb jij tot je beschikking? Wanneer de instructeur bijvoorbeeld adviseert om 27 rijlessen te nemen voor je rijbewijs B, moet je die tijd natuurlijk wél hebben. Het is echter niet zo dat je al deze rijlessen binnen 5 dagen moet opnemen. Het kán wel, maar het hoeft niet. In overleg met je instructeur bepaal je van te voren hoe je de tijd indeelt waarbij kwaliteit (en daarmee jouw veiligheid) voorop staat!
Klik hier voor nadere informatie om contact met ons op te nemen.

Bezoekadres Emmen:
Tweede Bokslootweg 19
7821 AS Emmen

Bezoekadres Stadskanaal:
Gedempte vleddermond 9
9502 EH Stadskanaal

Contact Opnemen