• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Rijschool in Hoogeveen

Maak kennis met onze rijschool in Groningen

Kijkt u er naar uit rijles te gaan volgen in Groningen? Kies dan voor een autorijschool die u professioneel en op maat aan een rijbewijs helpt. Verkeersschool Succes dus. Wij hebben al meer dan 55 jaar ervaring in het geven van rijles. Zowel voor de auto, brommer, motor, trekker als de vrachtwagen. Benader onze rijschool via 0591-653733 en maak een afspraak met ons in Groningen!

Onze autorijschool komt naar Groningen voor uw rijlessen

Onze autorijschool biedt verschillende opleidingen aan. Kies voor onze reguliere opleiding als u 1 à 2 keer per week rijles wilt volgen. Wilt u dat uw lessen beginnen en eindigen in Emmen Stadskanaal of Groningen? Kies dan voor ons Studentenpakket. Met een studentenpakket kunt u extra voordelig lessen vanuit Groningen.

Wij geven u graag vijf redenen waarom rijlessen volgen bij onze rijschool een verstandig besluit is: Hoogeveen

  • U krijgt les in een modern lesvoertuig
  • U zit elke rijles naast dezelfde lesinstructeur
  • U kunt bij ons rijlessen volgen in alle categorieën
  • U volgt rijlessen bij een rijschool met 60 jaar ervaring
  • U krijgt desgewenst theorieles voor het halen van het rijbewijs

U begrijpt, wij bieden u graag alle ondersteuning die u behoeft om het rijbewijs te halen.

Via onze rijschool het rijbewijs halen in Groningen

Wilt u zo spoedig mogelijk uw rijbewijs halen in Groningen? Meld u dan aan voor de compacte cursus (inclusief praktijkexamen) van onze autorijschool. Deze cursus begint met een intake van 1 uur, bestaande uit een gesprek, een rijtest en een grondige evaluatie. Hieruit volgt een advies wat betreft het aantal benodigde lesuren. Deze lesuren kunnen in slechts 5 dagen gestopt worden. De kwaliteit en veiligheid van uw lessen doet uiteraard niet onder aan de andere opleidingsvormen. Wilt u op deze snelle manier uw rijbewijs halen? Benader ons dan voor meer informatie.

Contact met onze autorijschool vanuit Groningen

Kijkt u nu al uit naar het volgen van rijlessen in Groningen? Maak dan een afspraak voor een rijles. Neem telefonisch contact op met onze rijschool via 0591-653733  Communiceert u liever wie WhatsApp? Stuur dan uw bericht naar 06-41324364. Mailen mag naar info@succes-opleidingen.nl. Onze instructeurs in Groningen helpen je graag bij het behalen van je rijbewijs!