Rijschool in Erica

Maatwerk rijlessen in Erica via onze rijschool

Bent u er klaar voor rijles te gaan volgen in Erica? Verkeersschool Succes helpt u graag snel, vakkundig en op maat aan het rijbewijs. Dit doet onze autorijschool al meer dan 55 jaar. Wij geven rijlessen voor onder andere de auto, motor, trekker en vrachtwagen. Geef aan de rijinstructeur van onze rijschool door wat u wenst. Maak via 0591-653733 een afspraak voor een rijles in Erica!

Drie soorten opleidingen van onze autorijschool in Erica

Wij zorgen er graag voor dat iedereen de meest geschikte rijles kan volgen. Zo kunt u via onze autorijschool eerst kiezen of u wilt lessen in een schakelauto of automaat. Daarnaast bieden wij drie verschillende opleidingen aan om het rijbewijs voor de auto te kunnen halen. Zo is er de reguliere opleiding. U volgt dan van 1 à 2 keer per week rijles. Kies voor het Studentenpakket als u al uw rijlessen wilt laten beginnen en eindigen in Emmen of Stadskanaal. De compact opleiding biedt juist uitkomst als u graag al uw rijlessen wilt laten starten en eindigen in Erica. Gebruik onderstaande contactgegevens als u meer informatie wenst.

Onze aanpak in rijles geven

Het is niet voor niks dat onze rijschool al meer dan 55 jaar lang mensen aan het rijbewijs heeft mogen helpen. De volgende punten houden wij altijd hoog in het vaandel: erica

  • Elke les dezelfde lesinstructeur
  • Lessen in moderne lesvoertuigen
  • Maatwerk ondersteuning voor theorieles
  • Ruim 55 jaar ervaring in het geven van rijles
  • Onze rijschool biedt rijlessen voor alle categorieën

Wilt u ook op een plezierige, persoonlijke en professionele wijze uw rijbewijs halen in Erica? Benader ons vandaag nog.

Via onze rijschool heeft u in no time uw rijbewijs

Wilt u zo snel mogelijk uw rijbewijs halen? Meld u dan via onze autorijschool aan voor een intake van 1 uur. Na een uitvoerig gesprek, een grondige rijtest en een zorgvuldige evaluatie adviseert onze rijinstructeur hoeveel lesuren u nodig lijkt te hebben. U kunt dan besluiten al deze lesuren in slechts 5 dagen te stoppen. U mag hier uiteraard ook meer dagen voor inplannen. Wij zorgen dat u veilig, kwalitatief, prettig en vlot uw rijbewijs kunt halen. Neem contact met ons op als u meer informatie wenst over de prijzen (inclusief praktijkexamen) van onze compacte cursus.

Contactgegevens van onze autorijschool in Erica

Bent u toe aan het volgen van rijlessen in Erica? Meld u dan nu aan voor uw (eerste) rijles. Onze rijschool is telefonisch te bereiken via 0591-653733. U kunt ook een appje sturen naar 06-13625941 of een mailtje naar info@succes-opleidingen.nl. Alvast tot ziens in Erica!