• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Rijschool in Emmer-Compascuum

Uw rijschool in Emmer-Compascuum

Bent u in Emmer-Compascuum op zoek naar een prettige rijschool? Maak kennis met Verkeersschool Succes. Wij helpen al meer dan 55 jaar mensen aan het rijbewijs. Wij bieden rijles aan voor onder andere de auto, motor, trekker en vrachtwagen. Waar heeft u behoefte aan? Maak een afspraak met onze autorijschool. Bel naar 0591-653733 en wij komen naar Emmer-Compascuum voor uw (eerste) rijles!

De mogelijkheden van onze autorijschool in Emmer-Compascuum

Wilt u het rijbewijs halen? Volg dan bij onze autorijschool precies die rijles die u wenst. Als u auto wilt leren rijden, kunt u bij ons lessen nemen in een schakelauto, maar ook in een automaat. Iedereen kan bij ons terecht voor een rijopleiding. Zo hebben wij een reguliere opleiding, waarbij u 1 à 2 keer per week rijles heeft. Daarnaast is er het Studentenpakket. Dit is zeer geschikt als al uw rijlessen starten én eindigen in Emmen of Stadskanaal. Wilt u uw rijlessen starten en eindigen in Emmer-Compascuum? Dan is onze compact opleiding uitermate geschikt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De voordelen van onze rijles

Als u via onze rijschool het rijbewijs wilt halen, geniet u van vele voordelen. Zo bent u verzekerd van: Emmer-Compascuum

  • Moderne lesvoertuigen
  • Altijd dezelfde lesinstructeur
  • Meer dan 55 jaar ervaren rijschool
  • Rijles mogelijk voor alle categorieën
  • Mogelijkheden tot het volgen van theorieles

Al onze rijlessen zijn precies op maat. Zo kunt u plezierig, op uw eigen tempo en met snel resultaat uw rijbewijs halen in Emmer-Compascuum.

Snel uw rijbewijs halen via onze rijschool

Via onze autorijschool is het mogelijk om in slechts 5 dagen uw rijbewijs te halen. Heeft u hier interesse in? Vraag dan een intake bij ons aan. Deze bestaat uit een gesprek, een rijtest en een evaluatie met één van onze rijinstructeurs. Na deze intake van 1 uur adviseert de rijinstructeur het aantal lesuren dat u nodig lijkt te hebben om het rijbewijs te behalen. Het kan mogelijk zijn in slechts 5 dagen alle lesuren te stoppen. Dit hoeft echter niet. In overleg met de instructeur wordt bepaald hoe de lesuren ingedeeld worden. Hierbij staat kwaliteit (en daarmee uw veiligheid) voorop. Vraag naar onze prijzen (inclusief praktijkexamen) voor onze compacte cursussen.

Schakel in Emmer-Compascuum onze autorijschool in

Behoefte aan rijlessen in Emmer-Compascuum? Maak een afspraak met onze rijinstructeur. Bel naar 0591-653733, app naar 06-13625941 of stuur een mail naar info@succes-opleidingen.nl. Onze rijschool komt graag naar Emmer-Compascuum om u een rijles op maat te geven!