• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Bijscholing voor rijinstructeurs

Planning Theoretische Bijscholing

  • Zaterdag 21-10-2023 RVV
  • Zaterdag 18-11-2023 Lerend leren in de praktijk
  • Zaterdag 16-12-2023 Verkeerskunde

Bent u nog niet eerder bij Verkeersschool Succes geweest voor de bijscholing, wilt u dan de volgende gegevens aan ons doorgeven:


Naam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Adres waar de nota naar toe gezonden moet worden:
Pasnummer:


Kosten bijscholing voor rijinstructeurs

De kosten zijn € 190,- per dag, inclusief aanmelding bij het IBKI en lunch.

De praktijk-bijscholing is op afspraak, hiervoor kunt u het beste contact opnemen met ons kantoor op 0591-653733 of u stuurt een mail naar emmen@succes-opleidingen.nl.

Praktijk-bijscholing en examenvoorbereiding kost € 60,-  per uur. Dit is exclusief  het examen bij het IBKI.

Wat houdt bijscholing voor rijinstructeurs in?

Volgens de nieuwe WRM bent u als rijinstructeur verplicht bijscholing te volgen om uw instructiecertificaat geldig te houden. In een periode van 5 jaar volgt u 3 dagen een theoretische bijscholing en volgt u 1 maal een praktijkbijscholing.

Voor de theoretische bijscholing hoeft u geen examen af te leggen, maar moet u uiteraard wel aanwezig zijn. Voor de praktijkbegeleiding moet u voor uw tweede begeleiding een voldoende resultaat scoren. Mocht u onverhoopt een onvoldoende scoren, dan mag u nog 2 maal herkansen. Wanneer ook deze herkansing onvoldoende blijkt te zijn, dan moet u binnen een half jaar nog extra theoretische bijscholing volgen en 1 praktijk bijscholing. Doet u dat niet dan zal de WRM pas ongeldig verklaard worden.

    Contact Opnemen