Rijschool in Barger-Compascuum

Op zoek naar een rijschool in Barger-Compascuum?

Wilt u in Barger-Compascuum rijles gaan volgen? Maak dan een afspraak met Verkeersschool Succes. Onze rijschool helpt al meer dan 60 jaar mensen aan het rijbewijs. Wij geven rijlessen voor onder andere de auto, motor, trekker en vrachtwagen. Waar wilt u straks mee over de weg? Geef het door aan onze autorijschool. Bel ons op 0591-653733. Wij gaan graag van start met uw rijles vanaf Barger-Compascuum.

De opleidingen van onze autorijschool in Barger-Compascuum

Via onze autorijschool zijn er verschillende manieren om het rijbewijs te halen. Ook voor u hebben wij precies de juiste rijles. Wilt u lessen in een schakelauto of een automaat? Het is beide bij ons mogelijk. Dan kunt u nog kiezen uit onze verschillende opleidingen. Bij onze reguliere opleiding heeft u 1 à 2 keer per week rijles. Is het voor u handig als al uw rijlessen starten en eindigen in Emmen of Stadskanaal? Dan is het Studentenpakket wellicht interessant voor u. Wilt u juist dat uw rijlessen starten en eindigen in Barger-Compascuum? Kies dan voor onze compact opleiding. Benader ons voor meer informatie hierover.

Waarom kiezen voor onze rijles?

Het rijbewijs halen via onze rijschool is een heel verstandig besluit. Wij verzekeren u namelijk van: Borger-Compascuum

  • Moderne lesauto’s
  • Steeds dezelfde rijinstructeur
  • Rijles mogelijk voor alle categorieën
  • Meer dan 60 jaar ervaring als rijschool
  • Mogelijkheden tot het volgen van theorieles

Al onze rijlessen zijn maatwerk. Plezierig, persoonlijk en professioneel. Haal ook op uw eigen tempo en met snel resultaat uw rijbewijs in Barger-Compascuum.

In vijf dagen een rijbewijs via onze rijschool

Via onze autorijschool kunt u in slechts 5 dagen het rijbewijs halen. Deze snelle cursus begint met een intake. Deze intake bestaat uit een gesprek, een proefles en een evaluatie met één van onze rijinstructeurs. Na deze intake van 1 uur ontvangt u advies van de rijinstructeur over het aantal lesuren dat u nodig lijkt te hebben. Het kan dan mogelijk zijn in slechts 5 dagen het rijbewijs te behalen. Dit hoeft overigens niet. U bepaalt in overleg met de instructeur hoe uw benodigde lesuren ingedeeld worden. Kwaliteit (en daarmee uw veiligheid) staat hierbij voorop. Neem contact met ons op over de prijzen (inclusief praktijkexamen) van onze compacte cursussen.

Uw autorijschool in Barger-Compascuum

Heeft u interesse in onze rijlessen in Barger-Compascuum? Maak een afspraak met ons door te bellen naar 0591-653733, te appen naar 06-41324364 of te mailen naar info@succes-opleidingen.nl. Onze rijschool geeft u graag in Barger-Compascuum een rijles op maat!