• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Rijschool in Emmen

Als rijschool al meer dan 60 jaar ervaring ook in Emmen

Vanwege de weer recent ingevoerde lockdown zijn we momenteel gesloten. Zodra de corona regels het weer toelaat zullen de rijlessen en de examens hervat worden.
Als rijschool draaien wij al een aantal jaren mee. Wij zijn in de 60 jaar dat wij meedraaien in de branche al vele situaties tegengekomen. Wij proberen elk jaar de kwaliteit van ons aanbod te verbeteren zodat wij als rijschool ook steeds meer kwaliteit kunnen leveren in Emmen. Door de ervaring die wij hebben opgedaan en door te werken met professionele vakmensen kunnen wij zeggen dat u sneller slaagt bij ons dan bij een andere rijschool.

Professionele Autorijschool in Emmen

Wij zijn als autorijschool ook actief in Emmen. Wij raden aan om zo snel mogelijk uw theoriecertificaat te behalen. Hierdoor kunt u als u genoeg praktijklessen heeft gehad het praktijkexamen doen. Bij onze autorijschool kunt u zowel lessen in schakel auto’s als in automaten. Dus wilt u uw rijbewijs behalen in Emmen? Verkeersschool Succes is de ervaren rijschool die zorgt voor succes, zodat u zo snel mogelijk van uw rijbewijs kunt genieten.

Hoeveel rijles heeft u nodig?

Hoeveel rijles u nodig heeft is afhankelijk van uw vaardigheden en hoe snel u de theorie en praktijk oppakt. Ook kunt u kiezen uit verschillende pakketten, zodat u een keuze kunt maken uit het pakket dat het best past bij uw situatie in Emmen. Maar als u niet kunt wachten tot het behalen van uw rijbewijs, kunt u er ook voor kiezen om in 5 dagen uw rijbewijs te behalen. Wij zullen aan de hand van een intake bepalen hoeveel uren rijles u nodig heeft om te slagen.

Hoge kans om uw rijbewijs snel te behalenemmen

Bij Verkeersschool Succes bent u verzekerd van succes. Dit komt door onze ervaren instructeurs en doordat wij al meer dan 55 jaar in de branche actief zijn. Door de ervaring van onze instructeurs en van ons als bedrijf, heeft u een zeer hoge kans om snel uw rijbewijs in Emmen te behalen. Ons doel is dat u niet meer betaalt dan nodig is om uw rijbewijs te behalen.

Contact met onze rijschool

Heeft u gekozen voor onze rijschool? Of bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die onze rijschool biedt in Emmen? Onze medewerkers geven u graag meer informatie over de prijzen en mogelijkheden van onze rijschool. Wat u vragen ook zijn, stel ze aan ons. Hierdoor weet u waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten. Wij zijn telefonisch te bereiken op: 0591-653733. Wilt u liever een mail sturen? Mail dan naar: emmen@succes-opleidingen.nl. Verkeersschool Succes, de rijschool die u zoekt in Emmen voor het behalen van uw rijbewijs.

Het CBR start weer met theorie en praktijkexamens

Vanaf woensdag 13 mei start het CBR weer met het afnemen van theorie-examens. Dit geldt voor alle categorieën.
Op maandag 18 mei start het CBR gefaseerd met het afnemen van praktijkexamens, toetsen en rijtesten. Dit doen ze volgens RIVM-richtlijnen. Ook de verplichte nascholing en praktijktoetsen voor beroepschauffeurs gaan dan van start.

Theorie-examens
Theorie-examens zijn vanaf maandag 11 mei weer te reserveren in bij het CBR. Het CBR start deze examens met een aangepaste zaalbezetting van 50%. Hiermee kan het CBR ervoor zorgen dat er minstens 1,5 meter tussen elke kandidaat zit.

Praktijkexamens
Vanaf 13 mei kunnen we weer praktijkexamens plannen.  Kandidaten zullen door het CBR, vanaf die week, hierover ook persoonlijk geïnformeerd worden. Kandidaten van wie het praktijkexamen is uitgesteld krijgen voorrang.

Rijtesten
De rijtesten starten weer op 18 mei. Kandidaten die tijdens de corona periode een rijtest hadden gepland worden vanaf 13 mei per telefoon geïnformeerd en opnieuw ingepland. Vervolgens worden de klanten die momenteel op de wachtlijst staan per sms geïnformeerd. Rijschoolhouders kunnen vanaf 8 juni rijtesten inplannen.

Beroepspraktijkexamens, toetsen en nascholing
Vanaf 13 mei kunt u weer beroepspraktijkexamens, praktijktoetsen en nascholingscursussen plannen bij het CBR. Praktijktoetsen en nascholing kan vanaf 18 mei weer geregistreerd worden.
Er vindt vanaf 18 mei voor de beroepspraktijkexamens een gefaseerde opstart plaats. De nascholing zal in de eerste aanloop vanaf 18 mei met aangepaste deelnemersaantallen (50%) worden uitgevoerd, vooralsnog tot 1 juni. De gefaseerde opstart van beroepspraktijkexamens en de richtlijnen voor het geven van nascholingscursussen en het afnemen van praktijktoetsen communiceren wij begin volgende week.

Informatie
Kandidaten worden door het CBR, op de hoogte gehouden via e-mail, onze website en social media.

Vragen
We hopen op uw begrip voor deze situatie. En we rekenen op uw medewerking om de kandidaten zoveel mogelijk op de hoogte te brengen. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via 088-0782237