• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Trekker instructeur

Trekker instructeur

Verkeersschool Succes start in mei 2015 met de opleiding Trekker instructeur.

Diegenen die rijinstructie in de categorie T willen geven, maar niet over een WRM-B beschikken, kunnen toch meteen aan de slag met hun opleiding tot trekkerinstructeur. Maar dat er geen WRM-certificaat B nodig is als basis voor het T-instructiecertificaat, dat wil niet zeggen dat er overlap gaat bestaan, aldus de minister. Bij de vorming van de eisen voor het WRM-certificaat T zal wel worden gekeken naar de leerdoelen die voor de andere instructiecertificaten gelden, zo laat ze weten. En met name voor het WRM-certificaat B.

Zo zullen ook voor het WRM-certificaat T didactische eisen aan de instructeur worden gesteld, moeten instructeurs in wording hun bekwaamheid aantonen in verkeersdeelname en zullen ze een stage moeten volgen. Willen T-instructeurs toch ook rijles gaan geven aan kandidaten van andere rijbewijscategorieën, zijn zullen ze alsnog hun B-certificaat moeten halen.

Voor een ieder die al in het bezit is van het WRM-B of meerdere instructie bewijzen gelden afwijkende regels voor het behalen van het T-instructiecertificaat. Om deze reden zullen er ook variërende prijzen zijn betreffende het behalen van dit certificaat.

Voor meer informatie over prijzen, voor het behalen van het WRM-T certificaat, of welke stappen u specifiek moet ondernemen kunt u contact met ons opnemen.

Ook kunt u, voor meer informatie kijken op de site van het IBKI.

    Contact Opnemen