• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Vrachtauto met aanhanger (rijbewijs CE)

CE rijbewijs (vrachtauto met aanhanger)

Wanneer je in het bezit bent van een vrachtautorijbewijs (C), kan je het vrachtautorijbewijs met aanhanger (CE) halen. Dit CE rijbewijs is verplicht voor vrachtwagenchauffeurs die met een aanhanger rijden waarvan het gewicht inclusief lading meer dan 750 kg bedraagt.

Bij rijschool Succes is het mogelijk om op 2 manieren je CE rijbewijs te halen:

Reguliere CE rijbewijs opleiding:

Bij de reguliere CE rijopleiding is het mogelijk om wekelijkse rijlessen te volgen. Samen met de instructeur bepaal je het aantal rijlessen. Tijdens de rijlessen wordt aandacht besteed aan “verkeersdeelname” en “bijzondere verrichtingen”, maar ook aan het “koppelen” van de aanhanger. De rijlessen duren minimaal 120 minuten.

Compact CE rijbewijs opleiding:

Wanneer je snel je CE rijbewijs wilt halen, kan je de Compact opleiding “CE” volgen. Hiervoor vindt een “intake rijles” plaats bij rijschool Succes in Emmen of Stadskanaal. Deze intake rijles bestaat uit een gesprek en een rijles. Aan de hand hiervan wordt het aantal rijlessen bepaald. Na de intake weet je dus hoe lang je totale CE rijopleiding duurt en wat de totale prijs is. Je kan op deze manier al binnen 5 dagen je CE rijbewijs halen.

Wanneer je niet in de gelegenheid bent om op 5 dagen achter elkaar te rijlessen, dan biedt rijschool Succes je ook de mogelijkheid om 1 halve dag per week te lessen waarmee je dus in 5 weken je CE rijbewijs kunt halen.

DE rijlessen zijn met een DAF bakwagen aanhangwagen combinaties.

Bekijk hier de CE prijslijst

Voor nadere informatie kun je ons uiteraard e-mailen via emmen@succes-opleidingen.nl of bellen op 0591 653733.

Bezoekadres Emmen:
De Bukakkers 14
7811 KZ Emmen

Bezoekadres Stadskanaal:
Steenhouwer 5
9502 EV Stadskanaal

 

Eigen verantwoordelijkheid:

Rijschool Succes verwacht dat u op de hoogte bent van de voorwaarden ter verkrijging van een CE rijbewijs (inclusief vakbekwaamheid). Indien de gemeente besluit geen CE rijbewijs af te geven, of u wordt medisch niet geschikt geacht, kan Succes nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor de kosten die u hebt gemaakt voor het behalen van een theorie- en/of praktijkexamen.
Uw opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen bij het CBR, wanneer u daar voor slaagt kunt u het CE rijbewijs aanvragen bij het gemeentehuis.

Onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW (zie www.crkbo.nl voor meer informatie)

Op al onze leveringen zijn onze lesvoorwaarden van toepassing.

Contact Opnemen