• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Vrachtauto met aanhanger (rijbewijs CE)

CE rijbewijs (vrachtauto met aanhanger)

Wanneer je in het bezit bent van een vrachtautorijbewijs (C), kan je het vrachtautorijbewijs met aanhanger (CE) halen. Dit CE rijbewijs is verplicht voor vrachtwagenchauffeurs die met een aanhanger rijden waarvan het gewicht inclusief lading meer dan 750 kg bedraagt.

Compact CE rijbewijs opleiding:

Wanneer je snel je CE rijbewijs wilt halen, kan je de Compact opleiding “CE” volgen. Hiervoor vindt een “intake rijles” plaats bij rijschool Succes in Emmen of Stadskanaal. Deze intake rijles bestaat uit een gesprek en een rijles. Aan de hand hiervan wordt het aantal rijlessen bepaald. Na de intake weet je dus hoe lang je totale CE rijopleiding duurt en wat de totale prijs is.

DE rijlessen zijn met een nieuwe DAF bakwagen aanhangwagen combinaties. Onze vrachtauto’s zijn voorzien van automatische versnelling, u behaald hiermee uw volledige schakel rijbewijs voor de vrachtauto.

Bekijk hier de CE prijslijst

Voor nadere informatie kun je ons uiteraard e-mailen via emmen@succes-opleidingen.nl of bellen op 0591 653733.

Bezoekadres Emmen:
De Bukakkers 14
7811 KZ Emmen

Bezoekadres Stadskanaal:
Steenhouwer 5
9502 EV Stadskanaal

Eigen verantwoordelijkheid:

Rijschool Succes verwacht dat u op de hoogte bent van de voorwaarden ter verkrijging van een CE rijbewijs (inclusief vakbekwaamheid). Indien de gemeente besluit geen CE rijbewijs af te geven, of u wordt medisch niet geschikt geacht, kan Succes nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor de kosten die u hebt gemaakt voor het behalen van een theorie- en/of praktijkexamen.
Uw opleiding wordt afgesloten met een praktijk examen bij het CBR, wanneer u daar voor slaagt kunt u het CE rijbewijs aanvragen bij het gemeentehuis.

Onze prijzen zijn vrijgesteld van BTW (zie www.crkbo.nl voor meer informatie)

Op al onze leveringen zijn onze lesvoorwaarden van toepassing.

    Contact Opnemen