• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Rijbewijs spoedopleiding

Als je snel je rijbewijs wilt halen, de rijbewijs spoedopleiding

Bij rijschool Succes heb je de mogelijk om dit in 1 á 2 week te doen middels onze rijbewijs spoedopleiding. Wij bieden deze rijbewijs spoedopleiding aan voor het auto rijbewijs.

Let op: zorg dat je je theorie hebt voor dat je aan een rijbewijs spoedopleiding  begint.

Rijlessen tijdens de corona crisis

Alle rijlessen zijn vanaf 11-05-2020 weer toegestaan. Ook het CBR probeert zo snel mogelijk weer van start te gaan met de praktijk en theorie examens, hierover is begin volgende week meer informatie.
Wat kun je nu alvast doen doen?

  • Je kunt natuurlijk alvast beginnen met je theorie. Online studie materiaal en boeken vind je in onze webshop. Zo kun je wanneer het CBR weer open gaat direct je theorie halen en daardoor sneller voor je praktijk examen gaan. Waarschijnlijk heb je nu toch alle tijd om te studeren.
  • Vanaf 14 april bieden wij ook online autorijles aan. Meer dan 50 rijlessen voor maar 30 euro. Hierdoor kun je alvast leren omgaan met situaties in het verkeer en ben je minder praktijklessen nodig. Voor deze online autorijlessen ga je naar rijlessen-online.nl , klik op ‘activeer nu je rijlessen online’ vul je gegevens in en bij de kortingscode vul je onze naam ‘vssucces‘ in. Hiermee krijg je €20,- korting 
  • Inschrijven voor een spoedopleiding: Allicht kun je je ook alvast inschrijven voor een spoedopleiding, zodat dat wij contact op kunnen nemen wanneer we weer rijles mogen geven. Wij willen er dan weer graag voor zorgen dat je zo snel mogelijk je rijbewijs behaald.
    Inschrijven kan heel simpel via ons contact formulier of je doet even een belletje naar: 088-0782237.

Hoe werkt een de rijbewijs spoedopleiding?

Op het moment dat je (bijna) 16,5 jaar (of ouder) bent, vraag je een ‘intake rijles’ aan voor onze rijbewijs spoedopleiding. Deze intake bestaat uit een gesprek, een rijles en een evaluatie van deze rijles met één van onze rijinstructeurs. Deze intake rijles duurt 1 uur en aan de hand van de intake rijles adviseert de instructeur het aantal lesuren dat je nodig hebt om je rijbewijs te behalen door middel van een rijbewijs spoedopleiding. Het aantal lessen dat je nodig bent ligt geheel aan hoe snel je de vaardigheden onder de knie krijgt. Klik hier voor de prijs van iedere Compact Cursus per rijbewijs.

Wanneer het aantal rijlessen bepaald is, weet je dus ook wat de compact cursus kost. Daarna komt een 2e belangrijke vraag: hoeveel uren, voor rijles, heb jij tot je beschikking voor deze rijbewijs spoedopleiding? Wanneer de instructeur bijvoorbeeld adviseert om 28 rijlessen te nemen voor je rijbewijs spoedopleiding, moet je die tijd natuurlijk wél hebben. Het is echter niet zo dat je al deze rijlessen binnen één week moet opnemen. Het kán wel, maar het hoeft niet. In overleg met je instructeur bepaal je van te voren hoe je de tijd indeelt waarbij kwaliteit (en daarmee jouw veiligheid) voorop staat!

Klik hier voor nadere informatie om contact met ons op te nemen.

Bezoekadres Emmen:
De Bukakkers 14
7811 KZ Emmen

Bezoekadres Stadskanaal:
Steenhouwer 5
9502 EV Stadskanaal

Contact Opnemen