• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Rij-instructeur

Opleiding tot rijinstructeur

Hou je van afwisseling en van vrijheid? En vind je het leuk om anderen iets te leren? Dan is het echt iets voor jou om rijinstructeur te worden. Bovendien is er op dit moment volop vraag naar rijinstructeurs. We vertellen je graag waarom je bij Verkeersschool Succes in Emmen aan het goede adres bent om rijinstructeur te worden.

Direct aanmelden

Weet je nu al zeker dat je een opleiding tot rijinstructeur wilt volgen bij Verkeersschool Succes? Meld je dan direct aan voor een van de opleidingen die binnenkort in Emmen van start gaan. Je kunt kiezen voor een zaterdagopleiding of een doordeweekse opleiding.

Kansen op werk

Natuurlijk wil je weten hoe het zit met kansen op een baan. Daar kunnen we kort over zijn: er is op dit moment volop werk te vinden als rijinstructeur. Dat komt omdat de huidige rijinstructeurs ouder geworden zijn en opgevolgd moeten worden door een nieuwe generatie. Door de vergrijzing staan veel rijscholen te springen om nieuwe rijinstructeurs. En er is zelfs ruimte voor nieuwe rijscholen! Wij zien dan ook dat veel studenten die onze opleiding doorlopen hebben snel aan de slag kunnen in Drenthe, Groningen of Friesland. Zie jij kansen?

Onze opleidingen

Bij Verkeersschool Succes kun je een opleiding volgen tot elk type rijinstructeur. De basis voor elke opleiding is de opleiding rijinstructeur T of B. Deze opleidingen bestaan uit twee gedeelten:

  1. Zelf de nodige kennis opdoen
  2. Kennisoverdracht aan anderen

Vervolgens kun je ervoor kiezen om de aanvullende opleidingen C, D, A en E te volgen. Deze opleidingen zijn minder uitgebreid van de basis. Laat ons weten wat jij wilt, dan zoeken wij de opleiding die bij je past.

Stageplek is geregeld

Als je bij ons een opleiding volgt, hoef je je geen zorgen te maken voor een stageplek. Je kunt namelijk altijd stage lopen bij onze eigen rijschool of anders bij een andere rijschool in Drenthe, Groningen of Friesland. Zo doe je de ervaring op die jij als toekomstige rijinstructeur nodig hebt!

Wat doet een rijinstructeur?

Als rijinstructeur is het jouw verantwoordelijkheid dat je student zijn of haar voertuig goed leert besturen. Dat betekent dat je voldoende mensenkennis en sociale vaardigheden moet hebben om iemand te begeleiden en dingen te leren. Je hebt geduld nodig, maar je moet ook flexibel kunnen zijn in je aanpak. Iedereen is immers anders. Je moet inzicht hebben en weten hoe je in elke situatie het beste kunt ingrijpen. Rijinstructeur is een beroep waar je veel van jouw talenten in kwijt kunt!

Verkeersschool Succes: dé verkeersschool in Drenthe

Wij zijn al jaren een begrip als het gaat om verkeersopleidingen. Verkeersschool Succes is dé verkeersopleider van het Noorden en leidt rijinstructeurs op die aan de slag gaan in onder andere Drenthe, Groningen en Friesland. Vanuit ons kantoor in Emmen organiseren wij cursussen en proberen wij kandidaten via de verplichte stage naar werk in loondienst te begeleiden. Als je voor ons kiest, kies je niet alleen voor kwaliteit. Je kiest ook voor ons grote netwerk van rijscholen in Drenthe, Groningen en Friesland, waardoor je nog sneller een geschikte baan vindt.

Succes verzekerd!

Of je nu in Drenthe, Groningen of Friesland op zoek bent naar een baan als rijinstructeur, met een opleiding van Verkeersschool Succes uit Emmen kan het bijna niet mis gaan. Schrijf je daarom direct in voor onze opleiding en sla een nieuwe weg in!

DIRECT INSCHRIJVEN >

Wil je meer informatie? Bekijk dan onze pagina’s:

Bel ons voor verdere informatie op telefoonnummer: 0591 653733

Voor meer informatie over de rijinstructeur opleiding in de regio Drenthe – Groningen kunt u contact opnemen met:
tel:     0591-653733
mail:  emmen@succes-opleidingen.nl

Bezoekadres Emmen:
De Bukakkers 14
7811 KZ Emmen

    Contact Opnemen