• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

 • Gratis bezorging

Nascholing Buschauffeur

Nascholing buschauffeur

Buschauffeurs moeten iedere 5 jaar periodieke nascholing volgen. Deze periodieke nascholing moet worden verzorgd door een gecertificeerd opleidingsinstituut die werkt met gecertificeerde opleidingsmethoden. Wij werken op het gebied van nascholing samen met VTO. Dit bedrijf heeft een uniek programma samengesteld waardoor u verzekerd bent van het behouden van code 95 (het oude chauffeursdiploma).Tot en met 9 september 2015 is het toegestaan om zonder code 95 een autobus of touringcar te besturen. Daarna moet iedere chauffeur code 95 op het rijbewijs hebben staan anders mag je niet meer rijden.

Gecertificeerd door het CCV

VTO heeft een nascholingspakket ontwikkeld dat een aantal unieke voordelen biedt, en uiteraard is dit pakket gecertificeerd door het CCV. Als u met ons in zee gaat, dan zorgen wij ervoor dat via VTO u alle zorgen uit handen worden genomen. U hoeft alleen maar de chauffeurs bij ons aan te melden en wij regelen echt alles voor u, zoals het tijdig plannen, uitnodigen van de chauffeur (uiteraard in overleg), uitvoeren van de cursus, registreren bij het CCV etc. U kunt met een gerust hart uw bedrijf leiden, wij zorgen ervoor dat uw chauffeurs de code 95 behouden. En natuurlijk kunt u online, via IAS van VTO, kijken hoe de status van de chauffeurs is. Dit alles doen wij tegen een zeer concurrerende prijs!

Nacholing buschauffeur- vakkenpakket:

 • Brandstofbesparing
 • Toename verkeersveiligheid
 • Afname van schades
 • Bijdrage aan verlaging van ziekteverzuim
 • Verbetering van de dienstverlening
 • Imagoverbetering

U ziet dat de diverse onderwerpen zeer goed aansluiten bij de bedrijfsfilosofie van een solide onderneming.

Modules nascholing rijbewijs D verdeeld over 5 jaar

 • Verhoging verkeersveiligheid
 • Naam en faam
 • Economisch rijden (HNR)
 • Veiligheid, comfort en gezondheid chauffeur
 • Wet- en regelgeving incl. digitale tachograaf

Deze modules kunnen, in de door u gekozen volgorde, worden gegeven.

Nascholing vrachtautochauffeur via E-learning

Het unieke aan onze nascholing is dat de chauffeurs 18,5 uur van de 35 uur via E-learning (dus thuis of tijdens de verloren uren op de computer) volgen. Hierdoor hoeft u de chauffeurs slechts 16,5 uur te missen! En deze 16,5 uur kunnen ook nog ’s avonds of op zaterdag worden gevolgd! Het voordeel is dus veel minder verlet voor u en uw chauffeur!

Het hele pakket, inclusief het plannen, uitnodigen (in overleg), cursusboeken, cursus etc. kunnen wij u aanbieden voor slechts € 1.085,- BTW vrijgesteld per chauffeur! Let wel dit bedrag is voor de complete 5 jaar! Het enige dat niet bij dit bedrag in zit zijn de afmeldkosten bij het CCV. Die zijn momenteel € 100,- per cursist voor de volledige 5 jaar.

Voor informatie over de cursus, subsidies en dergelijke komen wij graag bij u langs om één en ander uit te leggen. U ziet, wij ontzorgen uw bedrijf tegen een zeer concurrerend tarief!

Ter informatie: de aanmelding voor het volgen van de nascholing moet minimaal 4 dagen voor aanvang van de cursus plaatsvinden!

>> Voor het downloaden van de folder voor de nascholing buschauffeur – Rijbewijs D – klikt u hier <<< 

  Inschrijven