• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Agenda bijscholing Rij-Instructeurs

Bijscholing voor rij-instructeurs

Hierna een overzicht van webinars tot en met eind mei. Mocht de situatie eerder veranderen zullen wij ook weer overschakelen op reguliere cursussen.

De kosten bedragen € 125,00 incl. IBKI.

8 en 9 juli  18:30-21:30 lerend leren

12 en 13 juli 18:30-21:30 lesplan maken

15 en 16 juli 18:30-21:30 RVV

22 en 23 juli 18:30-21:30 voertuigbeheersing

Bent u nog niet eerder bij Rij-instructeur Succes geweest voor de bijscholing, wilt u dan de volgende gegevens aan ons doorgeven:Cursusplaats is Emmen.


Naam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Burgerservicenummer:
Geb.datum:
Pasnummer:


Kosten bijscholing voor rij-instructeurs

De kosten zijn € 190,- per dag, inclusief aanmelding bij het IBKI en lunch.

De praktijkbijscholing is op afspraak, hiervoor kunt u het beste contact opnemen met ons kantoor op 0591-653733 of u stuurt een mail naar info@succes-opleidingen.nl.

Praktijkbijscholing en examenvoorbereiding kost € 60,-  per uur. Dit is exclusief  het examen bij het IBKI.
 

Wat houdt bijscholing voor rij-instructeurs in?

Volgens de nieuwe WRM bent u als rijinstructeur verplicht bijscholing te volgen om uw instructiecertificaat geldig te houden. In een periode van 5 jaar volgt u 3 dagen een theoretische bijscholing en volgt u 2 maal een praktijkbegeleiding.

Voor de theoretische bijscholing hoeft u geen examen af te leggen, maar moet u uiteraard wel aanwezig zijn. Voor de praktijkbegeleiding moet u voor uw tweede begeleiding een voldoende resultaat scoren. Mocht u onverhoopt een onvoldoende scoren, dan mag u nog 1 maal herkansen. Wanneer ook deze herkansing onvoldoende blijkt te zijn, dan wordt uw certificaat ongeldig verklaard en mag u dus geen les meer geven. Wilt u dan uw certificaat weer geldig maken, dan moet u een herintredingstraject volgen. Om dit te voorkomen adviseren wij u om ons traject te volgen zodat u zeker weet dat u goed voorbereid richting de praktijkbegeleidingen gaat.

Contact Opnemen