• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Agenda bijscholing Rij-Instructeurs

Bijscholing voor rijinstructeurs

  • Vraag naar de mogelijkheden

Bent u nog niet eerder bij rijschool Succes geweest voor de bijscholing, wilt u dan de volgende gegevens aan ons doorgeven:


Naam:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Geboortedatum:
Pasnummer:


Kosten bijscholing voor rijinstructeurs

De kosten zijn € 190,- per dag, inclusief aanmelding bij het IBKI en lunch.

De praktijkbijscholing is op afspraak, hiervoor kunt u het beste contact opnemen met ons kantoor op 0591-653733 of u stuurt een mail naar info@succes-opleidingen.nl.

Praktijkbijscholing en examenvoorbereiding kost € 60,-  per uur. Dit is exclusief  het examen bij het IBKI.

Wat houdt bijscholing voor rijinstructeurs in?

Volgens de nieuwe WRM bent u als rijinstructeur verplicht bijscholing te volgen om uw instructiecertificaat geldig te houden. In een periode van 5 jaar volgt u 3 dagen een theoretische bijscholing en volgt u 2 maal een praktijkbegeleiding.

Voor de theoretische bijscholing hoeft u geen examen af te leggen, maar moet u uiteraard wel aanwezig zijn. Voor de praktijkbegeleiding moet u voor uw tweede begeleiding een voldoende resultaat scoren. Mocht u onverhoopt een onvoldoende scoren, dan mag u nog 1 maal herkansen. Wanneer ook deze herkansing onvoldoende blijkt te zijn, dan wordt uw certificaat ongeldig verklaard en mag u dus geen les meer geven. Wilt u dan uw certificaat weer geldig maken, dan moet u een herintredingstraject volgen. Om dit te voorkomen adviseren wij u om ons traject te volgen zodat u zeker weet dat u goed voorbereid richting de praktijkbegeleidingen gaat.

    Contact Opnemen