• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Autorijschool

Verkeersschool Succes veel jaren ervaring als autorijschool

Verkeersschool Succes is al meer dan 60 jaar actief. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief goede rijlessen. Voordat u uw auto rijbewijs kunt behalen bij onze autorijschool, moet u eerst een theoriecertificaat behalen. En als u genoeg praktijklessen heeft gehad kunt u het praktijkexamen doen. Bij onze autorijschool kunt u lessen in schakel auto’s, maar ook bestaat er de mogelijkheid om te lessen in een automaat.

Reguliere opleiding bij onze autorijschool

Tijdens de reguliere opleiding die wij aanbieden kunt u 1 á 2 keer per week lessen. U bepaalt samen met de instructeur het aantal lessen en plant het examen. Wij geven onze rijlessen op een didactische wijze. Uw vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart en deze zal samen met u besproken worden.

Studentenpakket

Wij bieden als autorijschool het studentenpakket aan voor leerlingen die de rijlessen in Emmen of Stadskanaal starten en eindigen. Woont u in Emmen, Stadskanaal, Veendam, Groningen of Delfzijl? Ga dan voor het studentenpakket en ontvang daardoor een fikse korting. Ook kunt u overleggen met de rijinstructeur waar u start en eindigt met de lessen.

Compact opleiding

Wij bieden de compact opleiding aan voor leerlingen die buiten Emmen, Veendam, Groningen, Stadskanaal of Delfzijl wonen. Woont u niet in 1 van deze plaatsen en u wilt wel van huis gehaald worden, dan is de compact opleiding precies wat u zoekt. Verkeersschool Succes zorgt als autorijschool dat u een succes wordt op de weg. U kunt ook versneld uw rijbewijs behalen door de compact opleiding “B” te volgen. Als u 16,5 jaar bent, kunnen wij door middel van een intake het aantal lesuren bepalen. Zo weet u hoelang de opleiding gaat duren en wat de kosten hiervan zijn.

Contact met onze autorijschool

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze autorijschool? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u helpen met het beantwoorden van uw vragen. Ook kunnen zij u adviseren over welk pakket het best past bij uw situatie. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0591-653733. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar: emmen@succes-opleidingen.nl.