• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Autorijschool

Verkeersschool Succes veel jaren ervaring als autorijschool

Verkeersschool Succes is al meer dan 55 jaar actief. Hierdoor bent u verzekerd van kwalitatief goede rijlessen. Voordat u uw auto rijbewijs kunt behalen bij onze autorijschool, moet u eerst een theoriecertificaat behalen. En als u genoeg praktijklessen heeft gehad kunt u het praktijkexamen doen. Bij onze autorijschool kunt u lessen in schakel auto’s, maar ook bestaat er de mogelijkheid om te lessen in een automaat.

Reguliere opleiding bij onze autorijschool

Tijdens de reguliere opleiding die wij aanbieden kunt u 1 á 2 keer per week lessen. U bepaalt samen met de instructeur het aantal lessen en plant het examen. Wij geven onze rijlessen op een didactische wijze. Uw vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart en deze zal samen met u besproken worden.

Studentenpakket

Wij bieden als autorijschool het studentenpakket aan voor leerlingen die de rijlessen in Emmen of Stadskanaal starten en eindigen. Bent u woonzaam in Emmen of het Stadskanaal? Ga dan voor het studentenpakket. Ook kunt u overleggen met de rij-instructeur waar u start en eindigt met de lessen.

Compact opleiding

Wij bieden de compact opleiding aan voor leerlingen die buiten Emmen of het Stadskanaal wonen. Woont u buiten Emmen en het Stadskanaal? Dan is de compact opleiding precies wat u zoekt. Verkeersschool Succes zorgt als autorijschool dat u een succes wordt op de weg. U kunt ook versneld uw rijbewijs behalen door de compact opleiding “B” te volgen. Als u 16,5 jaar bent, kunnen wij door middel van een intake het aantal lesuren bepalen. Zo weet u hoelang de opleiding gaat duren en wat de kosten hiervan zijn.

Taxi opleiding

Het Ministerie van Verkeer en Waterstaat heeft in overleg met de taxibranche per 1 juli 2004 een verplicht examen ingevoerd voor taxichauffeurs. Pas als dit examen succesvol wordt afgerond, krijgt u uw taxipas. Bij onze autorijschool kunt u de theorie oefenen en praktijkervaring opdoen. Echter moet u de volgende zaken zelf regelen: Autorijschool

  • Chauffeurskaart Taxi, aanvragen bij het KIWA
  • Medische keuring Taxi
  • Verklaring omtrent goed gedrag

Contact met onze autorijschool

Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van onze autorijschool? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers kunnen u helpen met het beantwoorden van uw vragen. Ook kunnen zij u adviseren over welk pakket het best past bij uw situatie. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0591-653733. Stuurt u liever een mail? Mail dan naar: info@succes-opleidingen.nl.