Rijschool in Hoogeveen

Maak kennis met onze rijschool in Hoogeveen

Kijkt u er naar uit rijles te gaan volgen in Hoogeveen? Kies dan voor een autorijschool die u professioneel en op maat aan een rijbewijs helpt. Verkeersschool Succes dus. Wij hebben al meer dan 55 jaar ervaring in het geven van rijles. Zowel voor de auto, brommer, motor, trekker als de vrachtwagen. Benader onze rijschool via 0591-653733 en maak een afspraak met ons in Hoogeveen!

Onze autorijschool komt naar Hoogeveen voor uw rijlessen

Onze autorijschool biedt verschillende opleidingen aan. Kies voor onze reguliere opleiding als u 1 à 2 keer per week rijles wilt volgen. Wilt u dat uw lessen beginnen en eindigen in Emmen of Stadskanaal? Kies dan voor ons Studentenpakket. Wilt u juist dat al uw rijlessen starten en eindigen in Hoogeveen? Dan bieden wij u graag onze compact opleiding aan. Kortom, er zijn verschillende manieren om via ons uw rijbewijs te halen. Welke rijles kiest u?

Vijf redenen voor onze rijles

Wij geven u graag vijf redenen waarom rijlessen volgen bij onze rijschool een verstandig besluit is: Hoogeveen

  • U krijgt les in een modern lesvoertuig
  • U zit elke rijles naast dezelfde lesinstructeur
  • U kunt bij ons rijlessen volgen in alle categorieën
  • U volgt rijlessen bij een rijschool met 55 jaar ervaring
  • U krijg desgewest theorieles voor het halen van het rijbewijs

U begrijpt, wij bieden u graag alle ondersteuning die u behoeft om het rijbewijs te halen.

Via onze rijschool het rijbewijs halen

Wilt u zo spoedig mogelijk uw rijbewijs halen in Hoogeveen? Meld u dan aan voor de compacte cursus (inclusief praktijkexamen) van onze autorijschool. Deze cursus begint met een intake van 1 uur, bestaande uit een gesprek, een rijtest en een grondige evaluatie. Hieruit volgt een advies wat betreft het aantal benodigde lesuren. Deze lesuren kunnen in slechts 5 dagen gestopt worden. De kwaliteit en veiligheid van uw lessen doet uiteraard niet onder aan de andere opleidingsvormen. Wilt u op deze snelle manier uw rijbewijs halen? Benader ons dan voor meer informatie.

Contact met onze autorijschool vanuit Hoogeveen

Kijkt u nu al uit naar het volgen van rijlessen in Hoogeveen? Maak dan een afspraak voor een rijles. Neem telefonisch contact op met onze rijschool via 0591-653733 of 06-31900234. Communiceert u liever wie WhatsApp? Stuur dan uw bericht naar 06-41324364. Mailen mag naar info@succes-opleidingen.nl. Wij komen graag naar Hoogeveen voor het geven van maatwerk rijlessen!