• Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

  • Gratis bezorging

Rijlessen de corona crisis

  • Vanaf 15 december zijn alle rijlessen weer geannuleerd vanwege de nieuwe corona maatregelen. Ook de examen bij het CBR en het IBKI zijn geannuleerd tot in ieder geval 19 januari 2021 vanwege de corona maatregelen.
  • Inschrijven voor rijles:  Voor een ieder die zich deze maand inschrijft voor auto rijles kan wel tot 14% korting ontvangen. En iedereen die zich deze maand inschrijft voor motorrijles ontvangt in ieder geval 10% korting.
    Inschrijven kan heel simpel via ons contact formulier of je doet even een belletje naar: 088-0782237.

Rijschool Succes in Groningen en Drenthe

Waarom autorijlessen volgen bij de rijschool van Drenthe en Groningen? Verkeersschool Succes is dé rijschool van het noorden al sinds 1959. Een rijles bij ons is niet duur, en we we hebben ervaren en leuke rijinstructeurs.

Wil jij eerst kennis maken met de rijinstructeur die jou les geeft tot aan je rijexamen? Maak dan kennis met een proefles van 1 uur voor € 45,-. Na de proefles schat de rijinstructeur in hoeveel rijlessen jij nodig bent, voordat het rijexamen wordt aangevraagd. Mocht je besluiten verder te lessen bij Rijschool Succes, dan is de proefles gratis.

Wij geven niet alleen rijlessen in Emmen en Stadskanaal en Groningen. Woon jij in Zuidoost Drenthe en wil jij lessen bij de beste rijschool? Dat kan, wij komen naar een afgesproken locatie en tijdstip tot ongeveer 30 kilometer buiten Emmen, Stadskanaal en ook in Groningen. Vanuit Aalden, BorgerBarger-Compascuum, Coevorden, EmmenEmmer-CompascuumVeendamExlooKlazienaveen, GroningenMusselkanaalStadskanaalTer Apel en Westerbork.

Rijschool Succes doet aan 2 to Drive

Sinds 1 november 2011 is het mogelijk om vanaf je 16,5 rijlessen te nemen. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden. Word jij op of na 1 november 2011 17 jaar? Dan kan jij bij onze rijschool in Drenthe of Groningen gaan lessen vanaf je 16,5. Wij vinden het wel verstandig om te beginnen met de online theorielessen. Zo kan jij je alvast voorbereiden op de praktijklessen.

De theorielessen kan je volgen vanaf je 16de. Als jij het theorie-examen hebt gehaald, blijft deze anderhalf jaar geldig. Met 2 to Drive kan jij je rijbewijs halen als je 17 bent. Rijd jij zeker en veilig genoeg? Dan kan het rijexamen aangevraagd worden. De kosten voor het aanvragen van het rijexamen bedragen € 200,-. Samen met de rijinstructeur rijd je naar de examenlocatie in Emmen of Stadskanaal. Assen, Winschoten, Groningen of Hoogeveen. Vanaf het CBR ga je met de examinator rijden. Bij terugkomst weet jij of je rijbewijs gehaald hebt. Ben je geslaagd? Gefeliciteerd namens rijschool Succes uit Drenthe. Je kan je rijbewijs gaan aanvragen bij de gemeente.

Kijk eventueel hier nog even voor een klein overzicht van onze reeds geslaagden voor het rijbewijs.

Een ander rijbewijs halen?

Ben je niet geïnteresseerd in het autorijbewijs, maar wil je graag een ander rijbewijs halen, kijk dan op onze volgende rijschool pagina’s:

Contact Opnemen

Contactgegevens


info@succes-opleidingen.nl

Telefoon: 0880782237

Mobiel: 06-31900234


Vestiging Emmen
ons nieuwe pand van rijschool succes

Bukakkers 14 7811 KZ Emmen


Vestiging Stadskanaal

Steenhouwer 5 9502 EV Stadskanaal

Nieuwsberichten CBR